Malac Genijalac na najvećem Dječijem Sajmu u Sarajevu

Pozivamo vas na nezaboravno druženje 15. 16. i 17. novemra u Dvorani Mirza Delibašić u Centru Skenderija u Sarajevu, gdje se šestu godinu za redom održava najzabavniji i najposjećeniji sajam u Bosni i Hercegovini.

Dječiji Sajam je postao prepoznatljiv brend grada Sarajeva, koji se sa brojem od 30 000 posjetitelja uvrštava u jedan od najvećih sajmova u BiH.

Uz mnoštvo sajamskog sadržaja za cijelu porodicu, interaktivne radionice, kreativne kutke, nastupe mališana iz cijele BiH, brojne poklone i nagrade, jedinstvene sajamske popuste, promociju porodičnih vrjednosti i prava djeteta, Dječiji Sajam je idealno mjesto i za susret i druženje naših Malaca Genijalaca.

Kako bismo upoznali sve zainteresovane roditelje i nove Malce Genijalce sa našom školom, i našim programima, ove godine smo odlučili da budemo aktivni sponzor i prijatelj projekta 6. Dječijeg sajma.

Dođite i upoznajte se sa našom školom i našim programima za razvijanje vještina 21. vijeka. Za djecu koja mijenjaju svijet!

Ulaz na Sajam je besplatan, a radno vrijeme sajma je u petak od 13 do 18 sati, subotu od 10 do 18 sati i nedjelju 10 do 17 sati.

Za sve dodatne informacije potražite naš paviljon “Malac Genijalac” i postanite i vi dio ekipe Malaca koji mijenjaju svijet!

Recommended Posts