Online nastava kod Malca Genijalca

Mentalna aritmetika i Pobjedničko učenje

Kod Malca Genijalca učenje ne prestaje ni u doba svjetske pandemije.

Solidarnost širom Svijeta!

UČIMO OD KUĆE – BOLJE ZA SVE NAS!

U novonastaloj situaciji izazvanoj Corona virusom, koja nikome ne pada lako, a uz želju da period koji je pred nama učinimo lakšim i ljepšim, kako našoj djeci, tako i njihovim roditeljima, Malac Genijalac nastavlja svoj rad kroz onlajn nastavu – virtuelnu učionicu!

Svaki dan bez obrazovanja nije stagnacija nego gubitak u životu djeteta!
Online nastava

Svjesni smo težine perioda koji je pred nama i izazova u svim sferama života. Kako je naša misija od samog osnivanja bila ta da ponudimo djeci jedinstven trening mozga koji je izuzetno važan u njihovoj osjetljivoj uzrasnoj dobi – odlučili smo da odemo korak dalje, i nastavu prenesemo izvan naših dosadašnjih učionica.

Nijedan dio časa neće biti izostavljen, niti manje kvalitetan. Radićemo udžbenike, testove, mentalno računanje. Posvetićemo pažnju i logičkim zadacima kao i video materijalu prilagođenom svakoj grupi.

Pobjedničko učenje

Pored programa “HIKARI” mentalne aritmetike i program “POBJEDNIČKO UČENJE” počinje na onlajn platformi, te će ovo za sve nas biti još samo jedan dodatni izazov iz koga ćemo mnogo toga naučiti, a i dobro se zabaviti!

Čuvajte sebe i druge, ostanite kod kuće i radite na sebi! To je rad koji se uvijek isplati!

Sve neophodne informacije u vezi Virtuelnih učionica, dobićete neposredno od Vaših škola i učitelja koji će kreirati časove i dostavljati Vam linkove za praćenje.

U želji da nam vanredno stanje svima donese kvalitetno vrijeme sa porodicom i produktivnu dokolicu iz koje ćemo svi izaći zdravi i srećni,

Srdačno Vas pozdravljamo i stojimo Vam na raspolaganju,

Vaš Malac Genijalac!

Želimo uspjeh svim Malcima, koji vrijedno uče u svojim domovima!

Podrška vrijednim i odvažnim učiteljiima!

Za djecu koja mijenjaju svijet!

Recommended Posts