Jedinstvena poslovna prilika – otvorite školu “Malac Genijalac” i u vašem mjestu

Ukoliko razmišljate da počnete vlastiti biznis, “Malac Genijalac” Vam pruža pravu priliku!
Otvorite vlastitu školu mentalne aritmetike u Vašem mjestu.

Škola mentalne aritmetike „Malac Genijalac“ nastavlja da širi mrežu u Bosni i Hercegovini, a koncept se kroz franšizu prenosi i na nova tržišta, širom Evrope.

Franšizno poslovanje

Je dobra prilika za samozapošljavanje, jer ima znatno nižu stopu rizika od klasičnog poslovanja, budući da se radi o preuzimanju provjerenog modela poslovanja. Ako se odlučite da budete dio naše uspješne mreže, dobićete cjelovit i zaokružen franšizni paket, koji uključuje prenos znanja, obuku, udžbenike, patentirane internet portale i sve potrebne aplikacije.

Sve su to pogodnosti koje korisnik franšize dobija kao našu veliku podršku, u obliku kontrole i pomoći, te osiguravanja edukacije i dijeljenja iskustva.
Postanite i Vi dio uspješnog međunarodnog tima! Olakšica i prednost novog korisnika franšize je završen pedagoški fakultet ili neke srodne nauke, ali nije neophodno.

Ovo je koncept koji, uz razumno ulaganje, omogućava brz povrat investicije i dobru zaradu. „Malac Genijalac“ je dinamičan i sveobuhvatan koncept, a postojeću ponudu stalno unaprjeđujemo tako što uvodimo nove licencirane ili kreirane obrazovne programe i kurseve. Na taj način, svim svojim partnerima obezbjeđujemo, ne samo kontinuiran i stabilan razvoj, već i vodeću ulogu na tržištu obrazovanja.

Internacionalna škola mentalne aritmetike

Škola mentalne aritmetike „Malac Genijalac“ postoji u 12 zemalja širom svijeta, 182 školice iz kojih je izašlo 28325 zadovoljna korisnika.

Pored uspjeha u širenju franšizne mreže, „Malac Genijalac“ može da se pohvali i uspjesima djece koja pohađaju ovu školu.

Škola mentalne aritmetike MALAC GENIJALAC u Bosni i Hercegovini postoji u 23 grada. Sve naše upisne centre u BiH možete pogledati ovdje.

Više o tome čime se bavimo i šta radimo možete pogledati na našoj web stranici: malacgenijalac.ba

Ako ste zainteresovani da otvorite školu mentalne aritmetike “Malac Genijalac” u Vašem mjestu, ili imate dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem e-mail adrese: [email protected]

ili nas pozovite na sljedeći telefon:

+387 (0) 66 678-245

Za djecu koja mijenjaju svijet!

Recommended Posts